Adecco Poland Sp. z o.o. należy do międzynarodowej korporacji The Adecco Group - światowego lidera wśród firm doradztwa personalnego, który posiada 5100 placówek w ponad 60 krajach. W Polsce działamy od 1994 roku. Swoją wiedzą i doświadczeniem służymy w ponad 50 lokalizacjach na terenie kraju. W 2016 roku pracę dzięki Adecco Poland znalazło ponad 63 000 osób. Adecco Poland Sp. z o.o. jest Agencją Zatrudnienia nr 364.
Dla naszego klienta - firmy oferującej usługi szkoleniowe z zakresu psychologii, motywacji, komunikacji i rozwoju osobistego, poszukujemy kandydata na stanowisko:

Copywriter
                                                            Miejsce pracy: Warszawa
                                                            Nr ref.: CW/WA2/04/2018

Zadania:
Tworzenie kreatywnych informacji reklamowych m.in. ofert, broszur, e - booków, kursów e-learningowych, szkoleń,

Wymagania:

• Lekki pióro i umiejętność skrupulatnego redagowania tekstów,
  • 3-letnie doświadczenie na podobnym stanowisku,
  • Znajomość języka angielskiego (na poziomie B2),
  • Umiejętność szczegółowej selekcji i syntezy najważniejszych informacji,
  • Zainteresowanie psychologią, rozwojem osobistym, marketingiem, motywacja do pracy w branży szkoleniowej,
  • Mile widziana znajomość narzędzi z zakresu NLP, Direct Response i Soap Opera Sequence, a także innych modeli copywritingowych
  •
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.

Administratorem podanych dobrowolnie danych osobowych jest Adecco Poland sp. z o.o., z siedzibą w Warszawie pl. Europejski 2. Dane są przetwarzane w celach rekrutacyjnych i będą udostępniane potencjalnym pracodawcom (klientom Adecco) oraz będą przetwarzane w celach kontaktowych. Ponieważ podmioty z Grupy Adecco posiadają zróżnicowaną ofertę stanowisk, podane dane osobowe będą udostępniane w powyższych celach do spółek z Grupy Adecco tj. Adecco Consulting sp. z o.o.; Adecco Staffing sp. z o.o.; Modis Polska sp. z o.o. – wszystkie z siedzibami w Warszawie pl. Europejski 2. W przypadku udzielenia zgody na przetwarzanie danych w celach marketingowych dane zostaną również udostępnione do Adecco Group AG, z siedzibą Sägereistrasse 10, 8152 Glattbrugg, Szwajcaria. Przysługuje Pani/Panu prawo: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, lub ograniczenia przetwarzania, cofnięcia zgody w każdym czasie. W razie pytań prosimy o kontakt pod adresem email: privacy.poland@adecco.com