opis

Specjalista ds. Komunikacji
Miejsce pracy: Warszawa
KK/03/2018

Oferujemy Ci miejsce, w którym możesz:

• współtworzyć i wdrażać plan komunikacji wewnętrznej dla Pionu Bankowości Biznesowej i Korporacyjnej - współpracować z kadrą zarządzającą Pionu w celu przygotowania strategii komunikacyjnej,
  • przygotowywać treści do komunikacji wewnętrznej i zewnętrznej Banku (w języku polskim i angielskim), m.in. wsady do raportów giełdowych kwartalnych oraz rocznych banku, przygotowywanie komunikacji tygodniowej, kwartalnej na potrzeby komunikacji wewnętrznej dla pracowników, przygotowywanie prezentacji wizerunkowych etc.,
  • organizować eventy dla pracowników, w tym przygotowywanie pełnej komunikacji i prezentacji,
  • zarządzać treściami na stronie intranetowej Pionu,
  • zarządzać treściami na stronie www Banku w obszarze dotyczącym Pionu,
  • współpracować z Obszarem Komunikacji i Marketingu w zakresie organizacji eventów dla klientów oraz przygotowywania komunikatów prasowych,
  • promować wartości Banku – w tym inicjować i przygotowywać wydarzenia wpływające na zaangażowanie pracowników, budowanie marki i wizerunku banku jako dobrego pracodawcy.

Dołącz do nas, jeżeli:

• posiadasz min. 2-letnie doświadczenie na podobnym stanowisku,
  • masz wykształcenie wyższe,
  • biegle posługujesz się językiem angielskim,
  • w stopniu zaawansowanym znasz narzędzia MS Office, w szczególności PowerPoint,
  • masz doświadczenie w środowisku CMS (mile widziane),
  • jesteś osobą kreatywną, proaktywną i komunikatywną,
  • angażujesz się w swoje obowiązki.

Mamy dla Ciebie również:

• możliwość wymiany doświadczeń w międzynarodowym środowisku grupy Santander,
  • wewnętrzne programy rozwojowe umożliwiające doskonalenie kompetencji zawodowych,
  • wsparcie w zdobywaniu nowej wiedzy: możliwość dofinansowania do studiów, szkolenia,
  • możliwość wyboru spośród urozmaiconej oferty świadczeń pozapłacowych w ramach systemu MyBenefit,
  • prywatną opiekę zdrowotną.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.

Prosimy o umieszczenie w dokumentach następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Bank Zachodni WBK S.A. z siedzibą we Wrocławiu, Rynek 9/11, 50-950 Wrocław, danych osobowych zawartych w przesyłanych przeze mnie dokumentach aplikacyjnych zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych (tekst jednolity: Dz. U. z 2002 r. Nr 101 poz. 926 ze zm.), dla celów obecnych i przyszłych rekrutacji. Przyjmuję do wiadomości, że mam prawo dostępu do danych oraz ich poprawiania oraz że dane nie będą przekazywane innym odbiorcom danych”. Chcesz się dowiedzieć więcej na temat naszej struktury, historii i pracowników? Odwiedź naszą stronę Kariera i poznaj nas lepiej.

Jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.