Lubisz podróże, radzisz sobie w pracy z tekstem, rozumiesz DTP? Wydawnictwo turystyczne ExpressMap szuka wsparcia w redakcji książkowej.

Jesteśmy jednym z największych w Polsce wydawców przewodników turystycznych, map, atlasów i innych publikacji książkowych. Działamy także na rynkach międzynarodowych: we Francji i w kilkunastu innych państwach. Proponujemy pracę w stabilnym wydawnictwie, wiarygodnym dla partnerów biznesowych i cenionym przez branżę, z interesującą ofertą ciepło odbieraną przez czytelników.

Redaktor Prowadzący

Opis stanowiska:

Poszukujemy osoby, która pokieruje projektem, przygotuje konspekt publikacji, zredaguje tekst, wniesie poprawki, wybierze zdjęcia.

Wymagania:

Oczekiwania to zaangażowanie, rzetelność i dobra organizacja pracy. Mile widziane wykształcenie filologiczne.

Oferujemy:

Czekają ciekawe projekty, zgrany zespół i możliwości rozwoju zawodowego.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez ExpressMap Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie ul. Jeździecka 1/11 zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 r., poz. 922)”. Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji.

Informujemy, że Administratorem danych jest ExpressMap Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Jeździeckiej 1/11. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest obowiązkowe. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.

Klikając w przycisk „Aplikuj”, „Aplikuj teraz” lub w inny sposób wysyłając zgłoszenie rekrutacyjne do ExpressMap Polska z siedzibą w Warszawie przy ul. Jeździeckiej 1/11 (Pracodawca, Administrator danych), zgadzasz się na przetwarzanie przez Pracodawcę/Administratora danych Twoich danych osobowych zawartych w zgłoszeniu rekrutacyjnym w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu.
Pełną informację odnośnie przetwarzania Twoich danych osobowych znajdziesz tutaj.