Od zawsze interesowała Cię praca w telewizji? Czujesz, że to Twój żywioł? Aplikuj do Mass Koncept i bierz udział w tworzeniu programów telewizyjnych dla jednej z największych ogólnopolskich stacji (m.in. „Zamiana Żon”, „Druga Twarz”, „Kossakowski.Inicjacja”, „Damy i Wieśniaczki”, "Piękne i Odważne").

Praca w redakcji telewizyjnej (Dokumentalista - Researcher)
Miejsce pracy: Kraków

Opis stanowiska:

DOKUMENTALISTA / RESEARCHER - będziesz odpowiedzialny za wyszukiwanie uczestników naszych programów oraz przeprowadzanie z nimi wywiadów pod kątem założeń produkcji.

Wymagania:

Poszukujemy osób sumiennych, przebojowych i łatwo nawiązujących kontakty. Dużym atutem będzie prawo jazdy kat. B oraz doświadczenie w pracy w mediach.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.

Prosimy o zawarcie w dokumentach aplikacyjnych następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na zbieranie i przetwarzanie przez Mass Koncept sp. z o.o., z siedzibą w Krakowie moich danych osobowych dla potrzeb rekrutacji”.

Informujemy, że Administratorem danych jest Mass Koncept Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie, przy ul. Wysłouchów 24/18, kod pocztowy 30-611. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest obowiązkowe. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.

Aplikuj teraz

OŚWIADCZENIE O ZGODZIE NA PRZETWARZANIE DANYCH OSOBOWYCH

Klikając w przycisk „Aplikuj”, „Aplikuj teraz” lub w inny sposób wysyłając zgłoszenie rekrutacyjne do Mass Koncept sp. z o.o., z siedzibą w Krakowie (Pracodawca, Administrator danych), zgadzasz się na przetwarzanie przez Pracodawcę/Administratora danych Twoich danych osobowych zawartych w zgłoszeniu rekrutacyjnym w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu.

Pełną informację odnośnie przetwarzania Twoich danych osobowych znajdziesz tutaj.