Antyradio.pl to największy serwis internetowy poświęcony muzyce i kulturze rockowej w Polsce. Użytkownicy znajdą tu muzyczne newsy rockowe i metalowe, premiery teledysków oraz ciekawostki o artystach i rynku muzycznym. Równie ważna dla Antyradio.pl jest szeroko pojęta popkultura - serwis codziennie prezentuje wiele informacji o filmach i serialach, recenzji najnowszych produkcji zarówno zagranicznych, jak i polskich. Na stronie można też poznać nowinki ze świata internetu, komputerów, telefonów, gier wideo i gadżetów oraz przeczytać wywołujące dreszczyk opowieści o nierozwiązanych zagadkach ludzkości i tajemnicze, dotąd niewyjaśnione historie.

Antyradio.pl szuka kandydatów na stanowisko:

Redaktor Online - dział Film

Miejsce pracy: Warszawa

Jeśli:

Kręcą Cię wszelkiego rodzaju ciekawostki filmowe

Nocami siedzisz z nosem w komiksach lub do rana oglądasz seriale

Popkultura, fantastyka i science-fiction nie mają przed Tobą tajemnic

Umiesz znaleźć i napisać niepowtarzalnego newsa, którego przeczytają miliony

To szukamy właśnie Ciebie!

Zadania:

Wyszukiwanie interesujących tematów do działu filmowego Antyradio.pl

Pisanie oraz redagowanie krótkich newsów i dłuższych artykułów

Publikowanie treści w mediach społecznościowych

Śledzenie źródeł informacji (agencje prasowe, magazyny, RSS, inne źródła informacji) dotyczących świata filmu

Współpraca z innymi działami

Od kandydatów oczekujemy:

Doświadczenia w pracy redakcyjnej lub dziennikarskiej na podobnym stanowisku

Bardzo dobrej znajomości języka angielskiego

Orientacji w tematach filmowych polskich i zagranicznych

Znajomości specyfiki tworzenia treści do internetu i mediów społecznościowych

Bardzo dobrej znajomości zasad SEO

Poczucia humoru, komunikatywności i chęci pracy w zespole

Umiejętności pracy pod presją czasu

Kreatywności i zaangażowania

Mile widziane:

Znajomość narzędzi analitycznych

Łatwość poruszania się w CMS

Oferujemy:

Możliwość zdobycia oświadczenia w rozwijaniu projektów internetowych

Pracę pełną wyzwań

Dużo pozytywnych emocji

Przyjazny zespół i swobodną atmosferę pracy

Prywatną opiekę medyczną

Wraz z CV prosimy o przesyłanie próbki tekstu, który mógłby się znaleźć w serwisie Antyradio.pl w dziale Film.

APLIKUJ NA STANOWISKO

Administratorami danych osobowych zawartych w zgłoszeniu rekrutacyjnym są : Eurozet Sp. Z o.o, Eurozet Radio Sp. z o.o., Eurozet Consulting Sp. z o.o., Fundacja Radia Zet, Radio Plus Polska Centrum Sp. z o.o., Radio Plus Polska Sp. z o.o., Radio Plus Polska Zachód Sp. z o.o., Spółka Producencka Plus Polska sp. z o.o.,  (dalej „ADO”).

Klikając przycisk „Wyślij” wyraża Pan/Pani zgodę na przetwarzanie przez ADO danych osobowych zawartych w zgłoszeniu rekrutacyjnym w celu prowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu (zgoda obejmuje dodatkowe dane osobowe, które nie zostały wskazane we właściwych przepisach Kodeksu pracy lub innych).

W każdym czasie może Pan/Pani cofnąć zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w zgłoszeniu rekrutacyjnym w celu prowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu, wysyłając taką informację na rekrutacja@eurozet.pl

ADO przetwarza Pana/Pani dane osobowe wskazane w Kodeksie pracy (w tym imię (imiona) i nazwisko, imiona rodziców, datę urodzenia, miejsce zamieszkania (adres do korespondencji), wykształcenie, przebieg dotychczasowego zatrudnienia) lub ewentualnie w innych właściwych aktach prawnych, w oparciu o te przepisy prawa. Ich podanie jest niezbędne do wzięcia udziału w procesie rekrutacji. Pozostałe dane osobowe zawarte w zgłoszeniu rekrutacyjnym, jak na przykład Pana/Pani wizerunek, zainteresowania, ADO przetwarza na podstawie Pana/Pani dobrowolnej zgody.

ADO może przetwarzać Pana/Pani dane osobowe zawarte w zgłoszeniu rekrutacyjnym także w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami, jeżeli roszczenia dotyczą prowadzonej przez ADO rekrutacji. W tym celu ADO będzie przetwarzać Pana/Pani dane osobowe w oparciu o swój prawnie uzasadniony interes, polegający na ustaleniu, dochodzeniu lub obronie przed roszczeniami w postępowaniu przed sądami lub organami państwowymi.

Informujemy również, że ma Pan/Pani prawo dostępu do swoich danych osobowych, w tym otrzymania ich kopii, sprostowania tych danych, żądania ich usunięcia, ograniczenia ich przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przeniesienia podanych danych (na których przetwarzanie wyraził/a Pan/Pani zgodę) do innego administratora danych. Ma Pan/Pani również prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (https://uodo.gov.pl/pl/p/skargi).

Cofnięcie zgody na przetwarzanie danych osobowych pozostaje bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego ADO dokonał na podstawie udzielonej zgody przed jej cofnięciem.

ADO przetwarza Pana/Pani dane osobowe w celu prowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu przez okres niezbędny do jej zakończenia. Jeśli wyraził/a Pan/Pani również zgodę na udział w przyszłych procesach rekrutacyjnych ADO, Pana/Pani dane osobowe będą przechowywane przez okres 12 miesięcy.

ADO może przekazać Pana/Pani dane osobowe procesorom, w tym dostawcom usług publikacji ogłoszeń o pracę, dostawcom systemów zarządzania rekrutacjami, dostawcom usług informatycznych.

ADO analizuje zgłoszenia kandydatów za pomocą dostępnych filtrów wyszukiwania i dokonuje ich oceny pod kątem kwalifikacji, umiejętności oraz doświadczenia zawodowego do zajmowania określonego stanowiska pracy. ADO dokonuje analizy zgłoszeń w oparciu o prawnie uzasadniony interes, polegający na wyszukiwaniu i grupowaniu kandydatów, którzy w najdalej idącym zakresie spełniają wymogi na rekrutowane stanowisko pracy.

ADO nie przekazuje Pana/Pani danych osobowych poza Europejski Obszar Gospodarczy.

W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących przetwarzania danych osobowych może Pan/Pani skontaktować się z ADO pod adresem ul. Żurawia 8, Warszawa lub rekrutacja@eurozet.pl lub z Inspektorem Ochrony Danych pod adresem: iodo@eurozet.pl.

Jeżeli nie chce Pan/Pani, aby ADO przetwarzał Pana/Pani dodatkowe dane osobowe, proszę nie umieszczać ich w przesyłanych dokumentach rekrutacyjnych.

Aplikuj teraz