Polskie Towarzystwo Wspierania Przedsiębiorczości S.A. (Grupa PTWP) jest firmą działającą w obszarze zintegrowanych rozwiązań w zakresie komunikacji i nowych mediów, jej aktywność skupia się na rynku internetowym. Grupa PTWP zajmuje się organizacją kongresów, konferencji, seminariów i wydarzeń specjalnych na czele z Europejskim Kongresem Gospodarczym – European Economic Congress (EEC) – jedną z najbardziej prestiżowych imprez odbywających się w Europie Centralnej. W skład Grupy PTWP wchodzi także spółka PTWP-ONLINE Sp. z o.o. wydawca 20 portali branżowych oraz PTWP Event Center zarządzająca Międzynarodowym Centrum Kongresowym i Halą Widowiskowo-Sportową Spodek w Katowicach.

Grupa PTWP poszukuje kreatywnej i doświadczonej osoby na stanowisko:

ASYSTENT DS. ZARZĄDZANIA TREŚCIĄ I SOCIAL MEDIA
Miejsce pracy: Warszawa

Zadania:
wspomaganie redakcji w zarządzaniu treścią i publikacji materiałów prasowych na portalu farmer.pl
  • social media: opieka nad profilami społecznościowymi portalu, redagowani wpisów, organizacja konkursów, budowanie interakcji z innymi użytkownikami

Wymagania:

• doświadczenia w zarządzaniu social media firmy
  • biegła obsługa komputera
  • umiejętność pracy w zespole, łatwość nawiązywania kontaktów
  • komunikatywny język angielski
  • dodatkowym atutem będzie: znajomość programów do zarządzania treścią serwisów internetowych (CMS), programów graficznych, umiejętność montażu materiałów wideo
  • wykształcenie rolnicze mile widziane

Oferujemy:

• możliwość rozwoju zawodowego w jednym z czołowych tytułów prasy z branży rolniczej
  • atrakcyjne warunki zatrudnienia: możliwe różne formy współpracy, elastyczne godziny pracy
  • ciekawą pracę w dynamicznym i zgranym zespole

Portfolio, LM oraz CV ze zdjęciem i z odpowiednią klauzulą prosimy przesyłać
klikając w przycisk aplikowania.

Uwaga! W tytule maila prosimy podać stanowisko, którego dotyczy aplikacja.

Dane osobowe przesłane w dokumentach aplikacyjnych będziemy przetwarzać wyłącznie w zakresie wynikającym z art. 22 (1) Kodeksu pracy, niezbędnym do przeprowadzenia rekrutacji lub dokonania innych czynności przed zawarciem ewentualnej umowy. Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi na wybrane zgłoszenia.

Jeżeli w dokumentach aplikacyjnych zostaną podane także dane nie wynikające z art. 22(1) Kodeksu pracy lub jeśli możemy korzystać z tych dokumentów także w procesach rekrutacji prowadzonych przez inne spółki z naszej grupy kapitałowej, prosimy o dodanie w dokumentach aplikacyjnych odpowiedniej klauzuli np.: Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych przesłanych w dokumentach aplikacyjnych, także tych nie wynikających z art. 22 (1) Kodeksu pracy, w procesach rekrutacji prowadzonych przez ogłoszeniodawcę oraz przez inne spółki z jego grupy kapitałowej (Polskie Towarzystwo Wspierania Przedsiębiorczości S.A., PTWP-ONLINE Sp. z o.o., PTWP Event Center Sp. z o.o. oraz Publikator Sp. z o.o.). Zgoda wyrażona jest do czasu jej odwołania.